måndag 25 januari 2010

Kombinerad och exklusiv

Jag kan inte komma ihåg att vi haft några exklusiva Transformers till försäljning i någon butik i Sverige men nu har det hänt.
Nja, det är kanske inte så exklusivt men lappen på baksidan av kartongen berättar följande...

Photobucket

Det är Revenge of the Fallen - Superion som nu finns att köpa för en hyfsad peng runt om i landets ICA Maxi butiker. Jag kommer ihåg att jag läste detta på den eminenta sidan NTFA och dess forum under förra veckan men trodde då att detta gällde några enstaka exemplar på utvalda orter.
Men så verkar inte vara fallet.

Detta är en omarbetad version (i brist på bättre ord) av Energon Superion Maximus,
som alltså förpackats i ROTF-lådor då den hade varit bättre lämpad i lådor märkta med Classic/25th Anniversary. Vilket den också gjorts i det stora landet i väst.

Men för att göra det hela lite exklusivt så paketerades Superion om i ROTF-lådor i USA lagom till filmens premiär, och gick att köpa på butikskedjan Target under 2009.

Nu är det vi som får äran att köpa denna Superion "exklusivt" på ICA Maxi.
Missförstå mig inte, trots den ironiska tonen så är jag glad för att kunna köpa den här i Sverige billigt.

Nu kan vi äga Silverbolt, Skydive, Fireflight, Air Raid och Slingshot (Som här blivit omdöpt till Airazor?) och njuta av dem kombinerade till den mäktige Superion utan att behöva lägga extra pengar på frakt och eventuell tullavgift.

Sedan kan man alltid köpa till "Ariel Team Addendage Add-on kit" från FansProject. Superion blir då riktigt snygg, men var beredd att betala mer än vad ni gav för Combiner Superion på ICA Maxi.

Photobucket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar